De curând, suntem și aici.

+37361000030
10% reduceri prin registrare 10% reduceri prin registrare 10% reduceri prin registrare 10% reduceri prin registrare 10% reduceri prin registrare

Cum cumpăr?

Cum vă folosim datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal pe care le-am obținut de la dvs. atunci când plasați o comandă de achiziție sau efectuați o plată vor fi utilizate numai în măsura necesară procesării acelei comenzi și furnizării produselor și serviciilor solicitate.

Ori de câte ori plasați o comandă de achiziție, efectuați o plată, returnați un produs sau vă înscrieți la un serviciu financiar, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a vă verifica identitatea și capacitatea de a încheia un contract, dacă informațiile financiare pe care ni le furnizați sunt corecte, a vă verifica solvabilitatea, efectua controale de fraudă sau a preveni alte activități ilegale.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt, partajate cu furnizorii care îndeplinesc anumite sarcini în numele nostru, cum ar fi onorarea comenzilor și procesarea plăților. Bumbacel este întotdeauna pe deplin responsabil pentru furnizorii săi.

Din când în când, putem partaja date cu caracter personal cu terți independenți, cum ar fi furnizorii de comunicații electronice, băncile și furnizorii de servicii poștale. Vă rugăm să rețineți că mulți dintre acești destinatari includ un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal în propriile lor drepturi.

Cu excepția situațiilor specificate în acest document, nu transmitem, nu vindem sau schimbăm datele cu niciun terț.

Care este temeiul legal pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Atunci când vă pune la dispoziție produse și servicii, Bumbacel vă va prelucra datele cu caracter personal necesare pentru încheierea unui contract cu dvs. și pentru îndeplinirea oricăror obligații derivate din acel contract, indiferent dacă contractul se referă la o comandă de achiziție sau plată sau la utilizarea altor servicii furnizate de noi sau de către terți.

Cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal?

Nu vom păstra și prelucra datele dvs. cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale.

Cu toate acestea, este posibil să continuăm să folosim și să stocăm datele dvs. în scopuri suplimentare.

Datele comenzii de cumpărare vor fi, de asemenea, utilizate în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor, serviciilor și lanțurilor de aprovizionare.

Datele comenzii de cumpărare vor fi, de asemenea, utilizate în scopul securității și siguranței prin detectarea fraudei și prevenirea pierderilor.

Dacă sunteți utilizator al unuicont Bumbacel vom continua să utilizăm datele comenzii dvs. de achiziție în măsura necesară pentru a ne îndeplini promisiunile și pentru a distribui anunțuri și promoții înconformitate cu așteptările dvs.

În plus față de cele de mai sus, în scopul respectării legilor, suntem obligați să continuăm să salvăm și uneori să folosim datele comenzii dvs. de achiziție pentru a respecta legislația fiscală și contabilă aplicabilă și pentru a proteja drepturile consumatorilor.

Puteți citi mai multe despre motivul și modul în care Bumbacel reutilizează datele cu caracter personal în cadrul fiecărei secțiuni a acestei Notificări de confidențialitate.